Greypix Schnauzers®
Kent Olsen / Baard Snevoll
Kongsvingervegen 2295
N 2160 VORMSUND NO
Phone: +47 63 90 20 49
greypix(a)gmail.com
Høydepunkter...
Den 09 februar 2000 så vårt første valpekull dagens lys...

Og siden den dag har vårt oppdrett hatt innflytelse på dvergschnauzer i Norge og Norden forøvrig

Vårt oppdrett oppnådd mer enn noen annen oppdretter av dvergschnauzer i Norge og blant annet er hunder oppdrettet av oss vunnet Gruppen på Norsk Kennel klubb.
Hunder fra oss har blitt Norsk vinner 02, 03, 05, 06, 07, 12, Svensk Vinner 02 og 05, Europa-vinner 05 og Verdensvinner 2010
Tilsammen er det over 100 cert-vinnere og vi har oppdrettet over 20 Champions som tilsammen har over 50 champion-titler.
Vår første egenoppdrettede cert-vinner var G's It's more underneath - Eid av Hanne Gunderud. Vår første egenoppdrettede CHAMPION var vår egen G's It's mostly underneath. Dette var i 2002


Europa-Vinner 2005 Greypix's It's my produced Nova
I 2005 kom vår første "store" seier - For første gang ble en Norsk oppdrettet dvergschnauzer - uansett fargevariant Europa-vinner - G's It's my produced Nova ble Best i Rasen og European Winner 2005.
Det var ett øyeblikk som sitter dypt i en oppdretters hjerte.....
"Nova" og Pauline var også grunnen til vårt oppdrett ble satt på kartet i Norge.
I 2006 ble de BEST IN SHOW 3 på NKK's Norsk Vinner-06 som første dvergschnauzer s/p plassert så høyt på en vinner-utstilling.
I tillegg har hun blitt Best in Show på Svenska schnauzer klubben

Siden den utstillingen hadde vi ett mål - Verdensvinner-tittel til Greypix.... og 10 år etter vi hadde vårt første valpekull kunne vi nyte det å inneha både en EuW og WW blant de hunder vi har oppdrettet..
I Herning, Danmark kom vi til en fantastisk gjennomført utstilling og reiste derfra som stolt oppdretter av "Moa" G's Dirty Girl at Virgin. Marie viste denne vakre hunden til Best i Rasen og World Champion 2010.

 
World Champion 2010 Greypix's Dirty girl at Virgin
Og som oppdretter sitter man tilbake med en følelse av "Oi - hva skjedde...." og hva nå?

I vårt jubileumsår ble vårt oppdrett hedret med "Best in Show" oppdretter-gruppe på Norges største utstilling noen gang arrangert. Med 4 hunder fra 4 kombinasjoner sto Kennel Greypix's dvergschnauzer fremst i konkuranse med over 40 andre oppdrettere av forskjellige raser...

TimTim, Anja, Moa og Elskling - 4 Greypix's hunder - Alle Champions!


I 2011 skulle vi prøve en ny arena og Frankrike er en vanskelig utfordring på de fleste måter. I forbindelse med WW 2011 hvor vårt oppdrett plasserte seg som nr. 2 i klassen ble CHAMPIONAT DE FRANCE arrangert og vår "Elskling" G's Good to be me ble Best i rasen - dommeren var sekr. i den Franske Schnauzer Pinscher klubb - En morsom opplevelse å være med på!

Oppdatert - i 2016 gikk neste utfordring til USA - med vår "Cody" reiste undertegnede til den mest prestisjetunge utstillingen for dvergschnauzers i USA - Montgomery AMSC spesial-utstilling hvor han ble Best of Winners i konkuranse med 101 dvergschnauzers fra flere kontinent - blant annet Sør-Amerika, Asia og selvfølgelig Europa. Det er første gang i historien en Norskeid og trimmet / vist dvergschnauzer har gjort dette i historien.

Regency's Playful Design at Greypix

Vi gleder oss til hva de neste år vil gi oss

Kent Olsen // November 2016
På sidene:

Europa-vinner 2005

Verdens Vinner 2010

Våre hunders seire siden starten